Velkommen til Nevotex nettbutikk

Møbelhud Vintage Bottle Green Soft Anilina

1100424

Vintage soft Anilina er en møbelhud med trendy og stilig vintageutseende, og utrolig myk og behagelig komfort. Naturlige merker som arr ogsvimerker er med på å gi huden sin naturlige slitte patina. Hver hud blir daunik og spesiell, og fargevariasjoner kan forekomme. Vintage møbelhud i eksklusiv og behaglig anilinkvalitet med klassisk «worn-out finish»
Denne huden egner seg like godt påklassiske chesterfield møbler som på moderende interiør design.

Hudene er av beste semianilin kvalitet produsert av storfe fraEuropa. Hudene rengjøres med støvsugerens mykeste børste, og kan ved behovrengjøres med en myk klut godt oppvridd i lunket vann. Behandling med anbefalterense og impregnerings produkter for møbelhud kan også utføres ved behov. Vedbruk av slike produkter anbefales det å teste det på en lite synlig plassførst. Fargen på huden kan endre seg ved slik behandling, men etter bruk vilhuden den etter hvert få tilbake sin opprinnelige farge.
Nevotex anbefaler LeatherRenew til stell og vedlikehold av Vintage hud.


Produktinformasjon

Branntest:BS 5852 SOURCE 1, CAL 117, EN 1021 - 1
Kategori:Møbelhuder
Rivningsstyrke:40 N
Råhuder:Europeisk
Kvalitet:Anilin
Tykkelse:0,9-1,0
Gjennomsnittlig størrelse (m²):5
Övrig information: Formaldehyd Content (ISO 17226-1) <20 mg/KgKlarar kraven 6 REACH

Certifierat enligt Proposition 65

Farger i kolleksjonen

Relaterte produkter

Her finner du produkter som er relatert til, eller kan kombineres med artikkelen ovenfor. Ønsker du mer informasjon eller hjelp, vennligst ta kontakt med oss.